Тази Коледа BelleBox ти предоставя уникалната възможност да закупиш една страхотна кутия, пълна с козметика от различни световноизвестни марки, чиято обща стойност надвишава 300 лв. А цената ѝ е само 59.99 лв. 

BelleBox Christmas Edition е перфектият подарък, с който можеш да се поглезиш тази Коледа или пък, с който можеш да зарадваш сестра си, майка си и най-добрата си приятелка... защото нека бъдем честни - ние всички имаме по една приятелка, на която никога не знаем какво да подарим.

Защо да изберем BelleBox Christmas Edition:
- 5-6 козметични продукта, чиято обща стойност надвишава 300 лв.
- кутия със страхотен Коледен дизайн, която ще стои перфектно под всяка една елха и ще накара всички да искат да я отворят в Коледната нощ
- ще имаш възможност да добавиш и Коледно пожелание
- безплатна доставка до офис на Спиди

ВАЖНО: Доставката на BelleBox Christmas Edition ще се извърши точно преди Коледа, между 20-ти и 23-ти Декември, за да може да я сложите под елхата. 
BelleBox Christmas Edition е единична кутия и не представлява абонамент. Тя може да бъде поръчана както от тези, които са абонирани за стандартната кутия на BelleBox, така и от тези от вас, които все още нямат абонамент. 

Поръчай BelleBox Christmas Edition

Побързай - количествата са изключително ограничени

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Вашите имена:

Телефонен номер:

Email:

Адрес на офис на СПИДИ (Доставката е безплатна само до офиси на СПИДИ, иначе е за сметка на клиента):

Коледно пожелание. Ако кутията е подарък за някой друг, можеш да напишеш Коледно послание, а ние ще го сложим в кутията.

  • Цената на BelleBox Christmas Edition е 59.99 лв., а плащането се извършва с наложен платеж по време на доставка

  • Доставката на BelleBox Christmas Edition ще се извърши точно преди Коледа, между 20-ти и 23-ти Декември, за да може да я сложите под елхата.