BelleBox February

BelleBox през месеца на любовта

Хората казват, че ако любовта беше месец, то тя щеше да бъде Февруари. Наближава празникът, на който всяка от нас държи да изглежда изящна и съблазнителна във всяко едно отношение. Да, дойде време за Свети Валентин и тъй като устните винаги са били най-важният акцент от вечерта на влюбените, ние от BelleBox решихме да се фокусираме точно върху тях, чрез месечната ни селекция на продукти. Сигурни сме, че тръпнеш в очакване да разбереш какво сме ти приготвили, така че нека пристъпим към изненадите. Ето ги и тях: 


BellaPierre Kiss Proof Lip Crème (Antique Pink) - Червилото ще придаде изящен вид на устните ти и ще подчертае перфектно твоя грим. Червилото има висока пигментация, нанася се лесно и придава матиращ ефект. Цената на самостоятелния продукт в bellapierre.com е £20 или около 45 лв.

 


BellaPierre Lip Liner (Antique Pink) - Това е минерален молив за устни със 100% интензивни минерални пигменти и обогатени с натурални восъци, масло от жожоба, масло от шафранка и витамин Е. Дълго време BellaPierre предлагаше този тип моливи само в 4 основни цвята, като цената им варира между 25-32 лв. в български и чужди сайтове. По случай пускането на серията Kiss Proof Slay Kit, BellaPierre разработи моливите в различни цветове, включително и в Antique Pink, като те не могат да бъдат закупувани самостоятелно. 

 L’Oreal Glam Bronze La Terra Healthy Glow Palette - Искаш ли кожата ти да изглежда така сякаш е целуната от слънцето? Ако да, то този продукт ще ти допадне. Можеш да го използваш в три стъпки - като бронзант, руж и хайлайтър - смеси за цялостно сияние или използвай отделно, за да подчертаеш чертите си. Продуктът представлява пълноразмерна мостра.През Февруари месец ние от BelleBox спонтанно сложихме и още един продукт в кутията, въпреки че бяхме обявили, че продуктите ще са 5. Щестият продукт беше,  четка за грим, защото вярваме, че една в повече никога не е излишна.BellaPierre Kiss Proof Lip Finish - Безцветният гланц е специално създаден за комбиниране с крем-червилата на BellaPierre от серията Kiss Proof. Чрез уникалната си формула гланцът не залепва, създава блестящ ефект и подчертава цвета на червилото ти. Цената на самостоятелния продукт в bellapierre.com е £15 или около 33 лв.  BellaPierre се отличава със своя иноваторски подход към грижата за красотата и е една от най-бързо развиващите се компании на пазара за минерален грим. Минералната козметика BelláPierre е хипоаергична и следователно е подходяща за хора с много чувствителна кожа. Съставът на козметиката се отличава с това, че всички продукти са подходящи за всички типове кожа, подобряват нейното състояние след всяка употреба и гарантират безупречност. BellaPierre е cruely-free и не тества своите продукти върху животни.
MUA Undress Your Skin Liquid Glow Oyster - Можеш да използваш този продукт както като основа, която да нанасяш преди фондютена си, така и като хайлайтър. Меките отразяващи светлината частици придават изящество, карат кожата ти да изглежда още по-бистра и омекотяват видимите несъвършенства и порите. Стойността на продукта в сайта на MUA e £4 или 9 лв. Марката MUA също е cruely-free и не тества своите продукти върху животни.