За нас

Ние създадохме BelleBox с една единствена мисия: да вдъхновим дамите в България да изразяват ежедневно своята красота и неповторимост.

Ние наблюдаваме как през последните години купуването на козметика се е превърнало в един тягостен, неефикасен и доста объркващ процес. Как точно се очаква от нас да навигираме в тази безкрайност от продукти и предложения. Едновременно с това наблюдаваме и колосално разрастващия се онлайн пазар за козметика. Само че как точно бихме могли да изпробваме продуктите без преди това да сме ги изкупили всичките (и още по-важно без преди това да сме банкрутирали). Хм...?!?

Отговорът е BelleBox!

BelleBox има за цел да те улесни в процеса на купуване на козметика, като ти даде възможност лесно и евтино да експериментираш с различни beauty продукти, да научиш повече за всеки от тях, и чак тогава, ако си доволна, да си ги закупиш.

BelleBox е комбинация от ежемесечни доставки на специално селектирана за твоите нужди козметика, идваща с рецепта от съвети на специалисти в сферата на красотата.