BelleBox January

Нова година - нови изненади

Сигурно и ти, точно както нас с нетърпение очакваше коледните и новогодишните празници... А сега, когато те са зад гърба ни и е време да се върнем към обичайния ритъм на живот, се чувстваме някак носталгично. Краткият ден и слабата слънчева светлина също допринасят за това усещане... Но пък от друга страна, Януари е и ново начало. Това е удобен момент да рефлектираме върху изминалата година и да решим какво искаме от новата.


Ние вярваме, че вече имаш план за 2019г. Затова ти желаем една успешна година, изпълнена с любов, красота, емоции и незабравими мигове. Не забравяй какво си си пожелала в навечерието на новата година и не спирай, докато не го постигнеш! А ние ти обещаваме, че ще бъдем с теб и ще се грижим за това да се чувстваш уникална и да изглеждаш неотразима. Нека пристъпим и към продуктите, които сме селектирали за теб през Януари. 


Laura Geller DramaLash Maximum Volumizing Mascara - Спиралата за обем и извиване на миглите на Laura Geller ти носи най-озаряващия и най-съблазнителен поглед. Laura Geller разработва ново поколение спирали, които гарантират максимално отделяне на миглите и дълготраен ефект. Цената на спиралата в www.laurageller.com е $24 или 41 лв. L'Oréal Indefectible Sculpt Contour Palette 03 Medium/Dark - Палитрата служи за контуриране на лицето и създава безупречна визия. В нея има 2 цвята - светъл и тъмен, които се приливат по най-добрия начин след нанасяне, като коригират недостатъците и подчертават красотата на твоето лице. Цената ѝ е около 20 лв.

 


L‘Oreal Paris Color Riche La Palette Gold - Както виждаш, палитрата е мостра и е в пълен размер, но без огледалже и апликатор. Цветовете в L’oreal Paris Color Riche La Palette Gold ти предоставят възможността за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Цената на пълноразмерния продукт е 25,90 лв., ако бъде закупен от български сайт за козметика.


Madonna Truth or Dare Body Lotion 75ml. - Лосионът придава свежест и оставя кожата гладка и пълна с аромат. Цената на продукта е около £5 или около 11 лв.L'Oréal Infallible Mega Lip Gloss Hold Me Close 502 - Гланцът Infallible от L'Oréal е професионален шейпър за устни, снабден с Lip Hugger апликатор. Той "улавя" идеалното количество гланц и позволява разпределянето на текстурата така, че да оформиш перфектен контур. Цената на гланца варира между 11 и 16 лв. в различните сайтове за козметика. 

 


L'Oréal Mono Eyeshadow 107 Macaron Vanilla (пълноразмерна мостра) - Моно сенките за очи от серията Color Riche L'Ombre Pure на L'Oréal предлагат изключителна гама от цветове в неустоимо привлекателни и удобни опаковки. Macaron Vanilla са подходящи за всякакви събития, на които ще блеснеш с пленителна елегантност, вкус и стил. Цената им варира между 10 и 12 лв.