BelleBox January 2020

Figs and Rouge Rose Glow Halo Dew Drops 30 ml - Запознай се с мултифункционалния Rose Glow, който ще даде бляскъв старт на 2020-та. Продуктът осигурява блясък на кожата ти, чрез иновативната си формула, обогатена с розов кварц. Rose Glow помага за прикриването на несъвършенствата и фините линии, като същевременно оставя кожата добре хидратирана. Продуктът съдържа хиалуронова киселина и е богат на витамини A, C & E, които се грижат за хидратацията на кожата. Rose Glow е vegan & cruelty-free и е на стойност £28 или 65 лв.

Mudmasky Hair Mask, Scalp Treatment & Miracle Shampoo 75ml - Красивата и здрава коса започва със здравата кожа на скалпа, а здравият скалп с добрата грижа. Затова и от Mudmasky определят този продукт като първата стъпка за здрава коса. Този шампоан/маска за коса укрепва и заздравява косата, като същевременно хидратира кожата на скалпа. Контролира пърхота и сърбежа при наличие на такъв. Продуктът е cruelty-free, а цената му е €24 или 47 лв.

Mudmasky Leave-Me-On Winter Mask 40ml - Може и да не е най-снежната зима, но ако кожата ти можеше да говори, щеше да ти каже, че изобщо не харесва студеното време и вятъра. Знаеш ли, че 91% от хората в Европа имат повече проблеми с кожата си през зимата, отколкото през всеки друг сезон. Това е и причината да включим тази страхотна защитна маска точно през януари. Невидимият слой подхранва и хидратира кожата, предотвратявайки нейното напукване и лющене. Продуктът е cruelty-free, а цената му е €39 или 77 лв.Beauty съвет: След като се събудиш сутрин, изпий 2 чаши вода; нанеси тънък слой от продукта върху кожата на лицето; остави маската да дейсва през деня; ако усетиш, че кожата ти е суха, нанеси отново.

Rose de Thrace Hand Cream 30ml - Отдавна не сме слагали продукт на българска марка в BelleBox, но този луксозен приятел лесно си спечели място. Ако се чудиш защо на опаковката пише Made in France, след като марката е българска, сега ще ти обясним. Rose de Thrace разработва луксозна козметична линия продукти за всекидневна грижа за кожата от българска роза Дамасцена. Компанията използва българско розово масло и вода, но всички продукти са произведени във френска лаборатория. Кремът за ръце от Rose de Thrace подхранва и омекотява кожата на ръцете, осигурявайки ѝ така нужната хидратация в студените месеци. Продуктът е cruelty-free, а цената му е €11 или 22 лв.