BelleBox March

BelleBox през най-женския месец

Ти усети ли колко бързо се изтърколи февруари, защото ние не? И ето че вече е март - най-женският месец. Според народните вярвания Баба Марта е сестра на Голям и Малък Сечко (януари и февруари) и винаги е сърдита, защото двамата ѝ братя всяка година изпиват виното и не я оставят да го опита… Ами, разбираме я жената! То и ние да бяхме на нейно място, и ние щяхме да се сърдим. Работата е там, че нейното лошо настроение влияе на времето и го разваля… Не знаем за теб, но ние вече си мечтаем за слънчевото време и дългите разходки навън и никак не ни се иска настроенията на Баба Марта да ни пречат на плановете.


Легендата гласи още, че в началото на Март младите жени трябва да излязат навън “да ги види Баба Марта и да им се зарадва”. И ако тя е доволна и времето ще е хубаво. Ето защо ти предлагаме сега да пристъпим към продуктите в BelleBox, за да можеш да им се нарадваш, а след това да излезеш навън и да зарадваш Баба Марта. Ето ги и тях:


Bourjois Rouge Edition Velvet 32 Trop Brunché - течно матово червило, което облича устните в неустоим и завладяващ цвят. Формулата на Rouge Edition Velvet е обогатена с масла, които подхранват, омекотяват хидратират и изглаждат устните, оставяйки ги меки, свежи и сочни. В различните сайтове, червилото струва между 15 и 21 лв. Garnier Pure Active 3-in-1 Wash, Scrub & Mask - Обогатен със салицилова киселина, продуктът служи за цялостно почистване на лицето. Видимо подобрява състоянието на проблемната кожа и заличава упоритите несъвършенства. Отстранява черните точки, матира лъщенето и изравнява тена. Можеш да използваш продукта като измиващ гел, като ексфолиант и като маска за лице. Цената на продукта в разфасовка от 150мл. е 12 лв. 

 


Drunk Elephant Umbra Sheer Physical Daily Defense Broad Spectrum SPF 30 - Слънцезащитният крем от Drunk Elephant осигурява мощна широкоспектърна защита, предпазваща кожата ти от UVA и UVB лъчите. Предпазва кожата от причиняващия преждевременното й стареене оксидативен стрес, свързан с негативното въздействие на свободните радикали. Цената на пълноразмерния продукт е $34 или 58 лв. Bourjois Brow Palette 01 Blonde - Палитрата съдържа сенки, вакса и хайлайтър за вежди. Ваксата служи са оформяне и фиксация на веждите. Сенките ще им придадат плътност и естествен цвят, а хайлайтърът ще ги подчертае. Текстурата се нанася лесно и прецизно със специалната четка с 2 накрайника, включена в комплекта. Цената на палитрата в сайта на Bourjois е £7.99 или 18 лв. Phase Zero Metal Veil Eyeshadows Simmer - Въпреки че е създадена скоро, марката Phase Zero бързо набира популярност сред момичетата във Великобритания. Продуктът представлява течни сенки за очи със страхотен метален ефект. Сенките ще осигурят на твоите клепачи неустоим цвят и блясък. Phase Zero Makeup e cruelty-free и не тества своите продукти върху животни. Цената на продукта в сайта на Phase Zero (lovemebeauty.com) е £6.50 или 15 лв. 

 


Colormates Eyeshadow Makeup Brush - Четката за очи Colormates е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Тя позволява бързо нанасяне на сенките за очи, помага за усъвършенстването на грима и чудесно приляга в ръката.