BelleBox May

BelleBox през Май

Миро пееше в една своя песен, че “Август е Септември”, но след многото почивни дни, пътувания и слънчево време, които ни се насъбраха, ние бихме казали, че Май е Август. Добре, че бяха топлите козунаци, яйцата и мирисът на зелена салата, за да не се бъркаме. Така де! Надяваме се, че въпреки всичкото това празнично настроение, смях и хубави емоции, все още имаш малко място за изненади… защото ние сме ти приготвили такива. Ето ги и тях:


Dr. Botanicals Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask (30 ml) - Подари на кожата си истинско SPA изживяване с регенериращата нощна маска с нар на Dr. Botanicals. Тя е перфектната хидратираща процедура за всеки тип кожа, особено за сухата и груба кожа. Нарът е богат на антиоксиданти, които подхранват кожата, правейки я сатенено гладка, мека и еластична, сякаш си спала 8 часа повече. Продуктът e cruelty-free, a цената му в сайта на Dr. Botanicals е £14 или 32 лв. Barry M Dazzle Dust Black - Сенките за очи са силно пигментирани, лъскави и подходящи за вечерен грим. Продуктът е вегански и cruelty-free. Цената на продукта в официалния сайт на Barry M е 4.59 GBP, а в България се предлага за около 14 лв.

 


Ciate Wonderland Liner (Gel-Kohl Eyeliner) - За разлика от обикновените моливи за очи, Ciate Wonderland Liner е хибрид между gel и kohl молив, което ще ти гарантира презицност, устойчивост и изящен поглед. Използвай вградената четка, ако искаш да постигнеш опушен ефект. Продуктът е cruelty-free, paraben-free & gluten-free, а цената му е £15 или 35 лв. Purple Tree Pomegranate Miracle Balm - Знаеш ли, че от месеци насам се опитваме да вкараме този страхотен мултифункционален продукт в BelleBox, но количествата винаги се изчерпваха бързо. Също както маската на Dr. Botanicals, Miracle Balm от Purple Tree Skincare съдържа екстракт от нар. Продуктът служи за хидратация на устните, както и на сухата и раздразнена кожа на ръцете и ходилата. Освен това, формулата укрепва склонните към чупливост нокти и осигурява хидратация и еластичност на кожичките. Miracle Balm се произвежда във Великобритания и се продава в някои от най-големите пазари за козметика в света, включително Австралия, Русия и Саудитска Арабия. Продуктът e cruelty-free & 100% vegan friendly. Неговата цена е £4 или 10 лв. 

 


Cover FX Perfect Pencil Concealer (N-Light) - Водоустойчив и мултифункционален молив от Cover FX, с който можеш да подчертаеш контура на своите устни и вежди, да изсветлиш водната линия на очите си, както и да прикриеш несъвършенствата по кожата си. Продуктът е награден с престижната Best of Beauty Award от Allure. Освен това е cruelty-free, vegan & paraben-free. Cover FX е ексклузивен американски бранд, който продава директно само до клиенти в САЩ и Канада, а извън тези два пазара Cover FX се предлага в луксозните бутици на Sephora, Selfridges и House of Fraser. Цената на молива варира между $10 и $20 или съответно между 18 лв и 36 лв.