BelleBox November

Красота и късна есен!

Кутията на BelleBox за месец ноември е посветена на есенните нюанси и красивите пастелни багри, които са характерни за сезона! Стана ли ти интересно какви продукти сме включили? Е, да започваме: 


L'oreal Paris Lumi Magique Concealer - Коректорът маскира всички несъвършенства на кожата и придава на твоето лице безупречен израз. Нанеси с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на твоята кожа. Цената на продукта е 10,20 евро или около 21 лв., ако бъде закупен онлайн.Lancome Genifique Advanced (5ml.) - Подмладяващият серум за лице Lancome Genifique Advanced Youth Activator капка по капка вдъхва нов живот на твоята кожа. Този серум от луксозната марка Lancome помага за противодействие срещу всички признаци на стареене на кожата, като мимически бръчки, отоци под очите, тъмни кръгове и пигментни петна. Цената за 30 мл. е 147,30 лв. в най-известния български сайт за козметика, което означава, че стойността на 5 мл. от продукта е около 24,55 лв.L‘Oreal Paris Color Riche La Palette Gold - Както виждаш, палитрата е мостра и е в пълен размер, но без огледалже и апликатор. Цветовете в L’oreal Paris Color Riche La Palette Gold ти предоставят възможността за създаване на най-невероятните варианти на очния грим. Цената на пълноразмерния продукт е 25,90 лв., ако бъде закупен от български сайт за козметика.


Maybelline Master Holographic Highlighter - Озарителят придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост. Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на на очите за чудесно сияещо лице. Продуктът е на стойност 10 USD, или 17 лв., ако бъде закупен от сайта на Maybelline.Но през Октомври BelleBox включи още една изненада на Maybelline в кутията и това е Maybelline Color Drama Intense Lip Paint Stripped Down 610. Това е разкошно течно червило, което дарява устните със звезден цвят и ослепителен блясък , който издържа до 8 часа. Цената на червилото е около 11 лв.Colormates Eyeshadow Makeup Brush - Четката за очи Colormates е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Тя позволява бързо нанасяне на сенките за очи, помага за усъвършенстването на грима и чудесно приляга в ръката.