BelleBox October 2019

BellaPierre Heatwave Highlighting Palette - Heatwave е най-новата палитра с хайлайтъри от страхотните BellaPierre, с която ще можеш да озариш лицето си, да подчертаеш грима си и да постигнеш ефектна визия. Палитрата се състои от 5 различни нюанса, които могат да се нанасят самостоятелно или в комбинация. BellaPierre е cruelty-free, а цената на палитрата е €24.99 или 49 лв.

Monuskin Rosewood Reviving Mist 300 ml - Енергизиращият спрей-мист от Monuskin ефикасно успокоява и тонизира уморената кожа на лицето и тялото, оставяйки я мека и сияйна. Формулата съдържа гераниум, който придава приятен цветен аромат и оказва балансиращ ефект върху нервната система, като облекчава чувството на безпокойство и повдига духа. Маслото от петитгрейн, което е едно от трите етерични масла добивани от портокаловите дръвчета, стимулира съзнанието и ума и същевременно се грижи за кожата. А ободряващата комбинация от масла от лимон, палисандрово дърво и сандалово дърво придава неустоим аромат и ухание на кожата и събужда сетивата. Monuskin е cruelty-free, а цената на спрея в сайта на компанията £21 или 46 лв.

Lord & Berry Ultimate Lip Liner Romantic Rose 3040 - Ето я и италианската изненада в кутията ни. Ultimate е най-първият молив за устни, разработен от Lord & Berry. Той е силно пигментиран, дълготраен и водоустойчив. С подобрената си форма, той е много удобен и лесен за ползване - плъзга се лесно по устните ти без да ги дърпа или да се размазва. Очертай контура на устните си и ги запълни, а след това мини по линиите с пръста си много лекичко, за да създадеш усещане за естествен контур. Lord & Berry е cruelty-free, а цената на молива е €16 или 32 лв.

Lab 2 Beauty Luxe Oval K1 Brush Kit (Luxe 6 & 7) - И една двойна изненада! Луксозните овални четки от Lab 2 Beauty имат гъста и изключително фина четина, изработена изцяло от синтетични влакна, специално проектирани с най-меките и най-висококачествени нишки. Четка №7 е подходяща за гримиране във всички зони на лицето, докато №6 е създадена с цел да ти позволи по-голяма прецизност в малките зони - очи, нос и скули. И двете четки са подходящи за гримиране с течни, прахообразни и кремообразни продукти. Продуктите на Lab 2 Beauty са cruelty-free, а цената на комплекта е $20.99 или 38 лв.