Промяна в цената на BelleBox

Здрасти, Belle!

Това съм аз, Стоян - основателят на BelleBox. Може би вече си ме виждала в публикациите и сторитата на BelleBox в Instagram и Facebook, докато влизам в ролята на influencer. Ако не си, време е да ни последваш - @belleboxbg. Там споделяме бюти съвети, организираме различни активности, раздаваме DYSON-и и други готини изкушения, които едва ли би искала да пропуснеш.

Е, Belle, първо искам да ти благодаря, че си част от семейството на BelleBox! То нямаше да бъде същото без теб.

И разбира се - Честита Нова Година! Успя ли вече да напишеш новогодишните си обещания или както е модерно - the New Year’s resolutions? Ние го направихме! Обещахме си, че през 2024-та ще включваме все по-често продукти от най-горещите световни брандове като Anastasia Beverly Hills, FENTY, HUDA Beauty, Jeffree Star (Да, точно така! Jeffree Star!), както и на любимите ни Mi Amante и NL Beauty. Надяваме се, че във всяка кутия ще откриваш нови любими бюти находки!

От 2018-та насам, мисията ни е да ти доставяме най-интересното, новото и иновативното от света на козметиката в началото на всеки месец. И то на неустоима цена!

За съжаление, през изминалите две години сме изправени пред постоянно покачващи се разходи… за абсолютно всичко. В началото на 2021-ва, когато за първи път осъзнах какво се случва с цените на всякакви продукти и услуги, си обещах, че каквото и да става, BelleBox ще запази цената на кутията на 24.99 лв. Напук на всичко. Горивата и съответно доставките от чужбина поскъпнаха, но BelleBox - не. Токът и съответно производствените разходи скочиха, но BelleBox - не. Суровините и съответно цените на продуктите, които купуваме от брандовете се увеличиха, но BelleBox - не. И така две години.

Вдигането на цени, дори и с малко, никога не е забавно и го приемаме изключително сериозно! Но също толкова сериозно приемаме и нашето обещание към Belles за най-доброто от света на козметиката. И за да продължим да ти доставяме бюти изкушения от брандовете, които обичаш, сме принудени да променим цената на BelleBox на 27.99 лв., започвайки с февруарското издание. Това ще ни позволи да неутрализираме част от инфлационните процеси, които текат от дълго време по цялата ни верига - поскъпнали козметични продукти, поскъпнали суровини за производство на кутии и пликове, флуктуация в цените за доставки и още много.

*Spoiler Alert

Ето и какво сме ти приготвили за 2024-та…

През февруари ще откриеш продукти на стойност над 360лв. от HUDA Beauty, NIP+FAB, Avant Skincare и още вълнуващи брандове.

През март те очаква изненада от Anastasia Beverly Hills, а през април - от Mi Amante.

До края на годината очаквай още главозамайващи колаборации с брандове като Jeffree Star, NL Beauty, FENTY и не само. Но май вече издадох твърде много, така че спирам дотук.

А сега ти пожелавам една красива, интересна и изпълнена с много усмивки 2024-та! Бъди вдъхновена и не спирай да вярваш в чудеса!

С уважение,

Стоян

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.