BelleBox в най-новия музикален клип на Алекс и Влади

Hey, Belle! Дано имаш 'цигара време', защото сме готови да ти поднесем вълнуващи новини

Навръх Свети Валентин талантливите и ослепителни сестри Алекс и Влади ни представиха новия си сингъл „Цигара време“ от албума „100%“. Освен в самата песен, сме тотално влюбени и в нейня смисъл, който е подсилен не само чрез интересен текст, но и чрез вълнуващо видео.

Посланието на красавиците е, че на първо място трябва да обичаме себе си, а ние не можем да бъдем по-съгласни с тях.

"Да обичаш себе си… не означава да бъдеш погълнат или нарцистичен или да пренебрегнеш другите. Не разчитайте на някой друг за вашето щастие и самочувствие. Само вие може да бъдете отговорни за това. Ако не можете да обичате и уважавате себе си, никой друг няма да може да направи това. Приемете кои сте – напълно, доброто и лошото, и правете промени каквито смятате за подходящи – не защото смятате, че някой друг иска да бъдете различен. Нека посрещнем себе си като най-почетен гост в собственото си сърце, гост достоен за уважение, приятен спътник в живота. Оттук започва всичко“

Още по-развълнувани сме от примиерата на "Цигара време" и защото из черно-белите кадри в музикалния клип блесва любимото на много Belles лимитирано издание BelleBox x Revolution.

А сега бързаме да споделим с теб песента, която се върти в офиса ни от сутрин до вечер, за да можеш да й се насладиш и ти:

Снимки: Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.