Лимитираните издания на BelleBox част от новия проект на Михаела Маринова

Hey, Belle! Ние се влюбихме в новата песен на прекрасната Михаела Маринова. А ти?

През Март една от най-очарователните български изпълнителки зарадва почитателите си с нов сингъл озаглавен "Whispers". Ако все още не си го чула, те предупреждаваме, че той несъмнено ще те омае със своето романтично усещане, както се случи при всички нас.

Освен на приятната мелодия и красивия текст се наслаждаваме и на страхотно видео. То е артистично, интересно, различно, а за семейството на BelleBox - и изключително вълнуващо заради участието на три от последните ни специални, лимитирани издания.
Това са изкушаващите YouthLab x BelleBox, REVOLUTION x BelleBox и, разбира се, Doctors Formula x BelleBox, всяко от които с лекота си спечели любовта и одобрението на Belles през последните четири месеца.

Искаш да научиш повече за новия проект на чаровната Михаела? Още сега ще ти споделим, затова не спирай да четеш.

След успешното представяне на нейния дебютен албум “Стъпка напред“ и последния й сингъл “Другата стая“, който в продължение на 4 седмици бе най-излъчваната българска песен, а цели 15 последователни седмици се задържа в Топ 10 на официалната еърплей класация, Михаела Маринова прави следваща крачка към обещаваща кариера не само у нас, с нов международен проект озаглавен “Whispers” (в превод “Шепот”). 

Гласовитата ни млада певица за пореден път влиза в творчески тандем с румънския хитмейкър Monoir и китариста Стойчо Стоянов, за да създаде едно от най-нежните и мелодични свои парчета.

“Влизането в студио с Крис винаги е привилегия. Много се харесваме, много ме усеща и сякаш настройва цялата си творческа природа към мен. “Whispers” не е типичното за него парче, но е толкова мое! В него  има топлина и интимност, каквато се ражда между двама души, споделяли живота си дълго време“, споделя Михаела. 


“Творческата ни връзка с Михаела е изключително интензивна още от първата ни студийна сесия заедно. В тази супер талантлива млада жена едновременно се преплитат сензитивност и сила, които тя добре умее да пресъздава и с гласа си.  Написахме “Whispers” именно с идеята да разкрием тези две нейни страни. Новата ни песен е и една от първите ми чисто поп продукции, но много се гордея с нея, както и с Михаела“, добавя Monoir.

Видеото към “Whispers” на режисьора Виктор Антонов – Рик със специалното участие на BelleBox, “хваща” прекрасно настроениета на песента – в него една по-красива от всякога Михаела се бори да задържи любовта поне още няколко мига до себе си.

Ако все още не си се насладила на страхотната песен и уникалното видео, бързаме да ги споделим с теб тук:

Снимки: Михаела Маринова, Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.