BelleBox Mystery Edition: Всичко за безупречната ти визия

Hey, Belle! Хайде да разкрием заедно най-вълнуващата мистерия

След като първото по рода си мистериозно издание на BelleBox спечели сърцата на всички Belles, вече е време да ти представим и втората ни Mystery Edition кутия. Предупреждаваме те - нейното интересно и разнообразно съдържание е истинско бюти изкушение, на което трудно можеш да устоиш.

От грижа за лицето, през грим, чак до грижа за косата и скалпа, в това издание те очаква всичко за безупречната ти визия. Бъди готова за пет пълноразмерни продукта от пет различни бранда на обща стойност 117лв.

Ако искаш да научиш повече за втората ни мистериозна кутия, не спирай да четеш, защото започваме с любимия на всички Belles unboxing.

Бъди истинска бюти икона с Color Block на Icona Milano. Неговата формула е лека и приятна, но пък ще ти достави интензивен цвят, висока пигментация и истински зашеметяваща визия. Един път използвала това уникално, кремообразно, дерматологично тествано и cruelty-free червило, повече няма да поискаш да довериш устните си на никое друго.

Забрави всяка маска и всеки шампоан, които някога си използвала. Първият по рода си 3 в 1 продукт е тук, за да промени начина, по който се грижиш за косата си. Създаден с мароканска Лава глина и цветя, той възстановява, хидратира и укрепва вътрешната структура на косъма.

Подходящ е за всеки тип коса и идеален особено за тази, която се нуждае от специални грижи и внимание. Освен всичко останало, този натурален cruelty-free продукт контролира пърхота и сърбежа при наличие на такъв.

Благодарение на второто ни мистериозно издание Belles могат спокойно да кажат "Чао, чао!" на кърпичките за грим и "Здравей!" на Amazing Mini Makeup Remover. Създадена за многократна употреба, cruelty-free кърпата на Afterspa се справя и с най-упорития грим, като едновременно с това придава на кожата усещане за свежест и мекота. Тя е веган, щадяща за природата, клинично тествана върху всички типове кожа и пригодена за пране в пералня.

За да я използваш, ще ти е нужна само топла вода, а процесът ще ти допадне толкова много, че още след първия допир ще се питаш, защо си живяла без нея досега.

Моливът за очи на Paese е продуктът, от който може би си не си знаела, че имаш нужда, но който, несъмнено ще те впечатли. Водоустойчивата му формула гарантира безупречна ти визия през целия ден, а високата пигментация - че прецизно подчертаните ти очи, няма да останат незабелязани.

Междувременно, специалната гъбичка влиза в ролята на тайно оръжие, подходящо за случаите, когато искаш да изпъкнеш с още по-интересен преливащ акцент. Страхотно, нали?

За перфектния финал на днешния unboxing, ти представяме нещо вълнуващо от корейския бранд Jiinju Beauty. По-готина и от котка държаща краставица, тяхната веган и cruelty-free шийт маска е ключът към перфектно хидратираното лице. Със съдържанието на краставица, алое и лайка, тя ефективно овлажнява и омекотява кожата и ѝ придава по-свеж, здравословен и младежки вид.

А най-хубавото? Все още имаш възможността да се сдобиеш с вълнуващата BelleBox Mystery Edition и то само за 24.99 лв. Побързай преди количествата да бъдат изчерпани и не се притеснявай за доставката - тя е безплатна.

Ако искаш да се присъединиш към голямото семейство на BelleBox, можеш да заявиш своя абонамент още сега на:

bellebox.bg

Снимки: Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.