Светът на грима и козметиката през очите на една Belle

Ако си почитателка на изненадите и красивите неща, ако обичаш да експериментираш с нови козметични брандове и продукти, то ти несъмнено си Belle

View this post on Instagram

A post shared by Абонаментна кутия с козметика (@belleboxbg)

Представи си да се сдобиваш с по няколко нови, различни козметични продукта всеки месец, но без да ти се налага да прекарваш часове в обикаляне по магазини или сърфиране из сайтове. Без да е нужно да се чудиш дали ще съжаляваш, ако експериментираш с нещо ново. Без да трябва да даваш обяснения, защо е било жизненоважно да изхарчиш половината заплата за козметика.

Не, това не е просто фантазия.. Това е реалността на една Belle.

Намирането на перфектната козметика често е трудно, а тестването на непознати продукти доста рисковано. За щастие, абонаментната кутия за грим и козметика BelleBox е насреща да направи целия този процес много по-приятен и вълнуващ.

 

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova)

 

BelleBox е български бранд, който всеки месец доставя радост на хиляди дами под формата на абонаментни кутии с грим и козметика. Срещу достъпните 24.99лв. на месец, всички, които са се абонирали, получават между четири и шест продукта за коса, лице и тяло на стойност минимум 60лв., а заедно с тях и писмо с полезна информация за всеки от продуктите.

Мисията на BelleBox е не само да вдъхнови дамите да изразяват ежедневно своята красота и неповторимост, но и да ги запознае с най-новото от света на грима и козметиката. Независимо дали става дума за новостите във визиите от столицата на модата - Милано, за sun-kissed трендове от Бразилия, или пък за най-нашумялата skin care рутина от Корея, Belles са първите, които научават за тях.

За да предложи най-актуалното от света на козметиката, BelleBox работи с иновативни брандове от цял свят, а за да предизвика още по-голямо вълнение - смайва с нов дизайн и различно съдържание всеки месец.

“Страхотно е как BelleBox ми доставят продукти на марки, които не се предлагат в България! Така открих Vitamasques.”

- Мис България 2015 Радост Тодорова

Освен месечните кутии, BelleBox често предлага и специални, луксозни издания, с които да поглези своите почитатели. Последната ексклузивна кутия е плод на колаборация с невероятния бранд Youth Lab и включва 5 cruelty-free, дерматологично тествани продукта.

Още през февруари, по случай Свети Валентин, Belles могат да очакват и нова, също толкова вълнуваща луксозна кутия с козметика от Revolution, в която е безумно лесно да се влюбиш.

“BelleBox ни напомни колко е забавно да забравим всичките си задължения за малко и просто да си поиграем с гримовете ни”

- Алекс и Влади

Освен на хилядите си клиенти, кутиите BelleBox са оставили усмивки и на лицата на редица блогъри, инфлуенсъри и други популярни красавици.  

Ако искате и вие да вкусите от удоволствието да започвате всеки месец с изненади, можете да се абонирате за своята кутия с козметика на bellebox.bg, както и да се присъедините към останалите Belles в Инстаграм и Фейсбук за ежедневна доза красота, усмивки и вдъхновение.

View this post on Instagram

A post shared by Абонаментна кутия с козметика (@belleboxbg)


Снимки: Instagram, BelleBox
Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.