55+ идеи за страхотен полупрозрачен маникюр

Hey, Belle! В настроение ли си да събереш всички погледи със стилен маникюр?

View this post on Instagram

A post shared by 𝐁𝐫𝐲𝐨𝐧𝐲 𝐇𝐨𝐰𝐞𝐥𝐥 (@gelsbybry)

Както може би вече си се убедила, разкрасителните процедури не са просто разкрасителни процедури. Те са вид анти-стрес терапия, едно заслужено удоволствие, както и една прекрасна възможност да си подариш един-два часа, в които да изолираш целия свят и всички ежедневни грижи и да се отдадеш на малко заслужено време за спокойствие.

От вълнуващи терапии при професионалист до приятни процедури в домашни условия, всяка от нас си има любим начин да оползотворява времето за себе си. И докато любимото чувство на някои от нас е да видят току-що боядисаната или пък подстриганата си коса, за други нищо не може да се сравни с удовлетворението от перфектно лакираните нокти.

Ако си от вторите, продължавай да четеш, защото днес ще те вдъхновим с няколко идеи за следващия ти страхотен маникюр.

Уж маловажен и незабележим, видът на ноктите всъщност е значима част от визията на една дама, защото красивият и добре поддържан маникюр може да влезе в ролята на перфектния аксесоар. Той е забележим, атрактивен и женствен, а безбройните разновидности, от които можем да изберем, предоставят възможността всяка дама умело да изрази своя собствен стил и да изпъкне по уникален начин.

Именно богатото разнообразие от дизайни обаче, понякога затруднява избора ни и често води до онзи стресиращ момент, когато маникюристката те попита "Как ще те лакираме?", а ти нямаш ни най-малка представа какво да отговориш.

Ако и ти не си сигурна на какво да заложиш при следващото посещение на салона за красота или следващата грижа за ноктите у дома, нека ти предложим нещо интересно, елегантно и вълнуващо - полупрозрачен маникюр.

Полупрозрачните нокти излъчват елегантен минимализъм с дъх на екстравагантност. Те са също толкова семпли, колкото и впечатляващи, а повече от всичко друго - те са изключително стилни и модерни.

Най-хубавото обаче, си остава това, че ако липсата на цвят е в основата на нокътя, израстването не е толкова забележимо, което значи, че ще имаш на разположение повече време да се насладиш на маникюра си, преди да се втурнеш отново 'по спешност' към салона за красота. Перфектно, нали?

Ако не си сигурна как изглежда този вид маникюр или не си сигурна на какъв точно цвят или дизайн да се спреш, спокойно! Подготвили сме ти пъстра селекция от 55 идеи за полупрозрачен маникюр, сред които несъмнено ще намериш нещичко по твой вкус.

Нека вдъхновението започне...

 

Снимки: Instagram, Unsplash

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.