BelleBox 'Април': Слънцето в твоята разкрасителна рутина

Hey, Belle! Дано си носиш слънчевите очила, защото днес се потапяме в съдържанието на най-слънчевата ни кутия досега

Ето че настъпи най-любимият на всички ни момент - отварянето на месечната кутия, чиито дизайн и съдържание са също толкова невероятни колкото са и нашите Belles.

Освен че е истинско слънце, априлската кутия има и специална мисия, а именно - да ни вдъхнови всеки ден да даваме по малко от себе си за доброто на прекрасната ни планета.

Дизайнът й е посветен на месеца на Земята, а посланието скрито в нея гласи

"Добри планети се намират трудно. Превърни всеки ден в Деня на Земята."

Тазмесечната кутия плени всички Belles не само с външния си вид, но и с вълнуващото си съдържание. В нея се крият пет интересни продукта от три различни марки, всеки от които допринася за безупречната ти визия по уникален начин.

Вече си нетърпелива да се гмурнеш в априлския коктейл от козметични изкушения? Ами предлагаме ти да не губим и секунда повече, а смело да се впуснем в съдържанието на BelleBox "Април" и да утолим жаждата ти за beauty вдъхновения.

Тъй като знаем, че Belles винаги са в настроение за нещо ново, вълнуващо и интересно, през Април решихме да ги зарадваме с почистващата, ексфолираща и озаряваща пудра ERASE от LUÉ by Jean Seo. Направен с обезмаслено мляко на прах и фино смлян пълнозърнест овес, този естествен ексфолиант с перфектно балансирано pH намалява появата на несъвършенства, оставяйки кожата мека, сияйна и гладка.

Ексфолирането с пудрата е толкова лесно, забавно и приятно, че още след първото нанасяне ще се съгласиш с нас, че това е абсолютен MUST-HAVE за любителите на козметика.

Сега, когато имаме възможността да се насладим не само на по-топло време, но и на повече поводи да сияем, поднасяме на Belles ключът към неустоимата пролетна визия - cruelty-free грим изкушението Newtrals 3.

Новото попълнение към обожаваните палитри от серията Re-Loaded на Revolution е не просто бест-селър, а любов от пръв поглед. С нея не е нужно да си професионален гримьор, за да постигнеш вълнуващ краен резултат. Достатъчно е да дадеш шанс на beauty кралицата в теб и да оставиш на дълготрайните и лесни за преливане сенки с висока пигментация да се справят с останалото.

Продължаваме априлския unboxing с новото ни любимо тайно оръжие за справяне с несъвършенствата - CLEAR от LUÉ by Jean Seo. Със специалния си микс от 12 билки и органичен биодинамичен алкохол, този уникален продукт помага да си възвърнеш контрола върху кожата и да я направиш отново гладка, сияйна и чиста.

Благодарение на неговата малка и практична опаковка, можеш да го носиш навсякъде със себе си и да си в пълна готовност в случай на beauty emergency. 

Ако си почитателка на разкрасителните процедури, чети внимателно, защото следвашият cruelty-free продукт от BelleBox 'Април' е точно за теб. На основата на естествен целулозен лист, който нежно прилепва към кожата, избелващата маска против бръчки на SEACRET е най-вълнуващият начин да се поглезиш през уикенда или пък след натоварен работен ден.

Докато аминопротеиновият комплекс помага за укрепването на еластичността и се грижи за чувствителната ти кожа, минералите от Мъртво море имат важната задача да ѝ осигурят жизненост. И така, бързо и без излишни усилия ще се насладиш не само на освежаващо и успокояващо усещане, но и на по-мека, подхранена и хидратирана кожа. Изкушаващо, нали?

Завършваме днешната разходка из съдържанието на месечната ни кутия с един от най-основните продукти във всяка разкрасителна рутина - серумът за лице. През Април Belles имат възможност да поглезят кожата си с хидратиращия и успокояващ серум BALANCE от LUÉ by Jean Seo, който стяга, тонизира и подхранва в дълбочина, като същевременно минимизира появата на пори и неприятното лъщене.

Подходящ за всички типове кожа, този нежен и ефективен овлажнител без масла подобрява способността на кожата ти да задържа влага и като нейн истински най-добър приятел, й помага да се справи с различните вредни фактори от ежедневието. 

Имайки предвид, че априлската кутия на BelleBox е пълна с must-haves, не сме убедени, че е възможно да се спрем на само един любим продукт. Едно обаче е сигурно - това вълнуващо съдържание несъмнено ни вдъхновява да превърнем всеки ден във self-care ден и всяка грим визия - в незабравима. Ами теб?

Ако искаш да се присъединиш към голямото семейство на BelleBox, можеш да заявиш своя абонамент още сега на:

bellebox.bg

и да получиш първата си кутия с beauty изкушения в началото на идния месец.

Снимки: BelleBox, Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.