BelleBox със специално лимитирано издание за Свети Валентин

Hey, Belle! В настроение ли си за специална лимитирана кутия? Но внимавай, в нея е опасно лесно да се влюбиш

За някои, февруари е месецът на любовта, за BelleBox обаче, това е месецът на грима. По случай идния Свети Валентин ще можеш да се поглезиш не само със стандартната месечна кутия и специалната Mystery Edition, но и с още едно неустоимо ексклузивно издание.

След като изпратихме 2020-та с луксозна, дерматологично тествана козметика от Youth Lab, е време и да отбележим началото на 2021-ва с друго специално издание. Този път, нека са в готовност всички Belles, чиято страст е гримът, защото ги очаква една страхотна изцяло веган и cruelty-free кутия с пет продукта от любимите ни Makeup Revolution London.

BelleBox x Revolution е колаборация, която несъмнено ще посрещнеш с удоволствие. Дизайнът на кутията е експлозия от цветове в тон със Свети Валентин, а съдържанието й - толкова вълнуващо, че трябва да идва със специално предупреждение “Внимание! Опасност да се влюбиш.”

Да, независимо дали ще се влюбиш в продуктите, или пък в себе си, след като ги използваш, емоциите са гарантирани. И само като си помислиш, че от това извънредно издание са налични лимитиран брой кутии, всяка от които е коктейл от must-haves за перфектната визия, вълнението неизбежно се покачва.

А сега се дръж здраво, защото се впускаме в съдържанието на тази изцяло веган и cruelty-free кутия. 

Започваме с едно истинско изкушение, а именно Glass Black Ice Shadow Palette - продукт, който изглежда също толкова изумително отвън, колкото и отвътре. Събираща на едно място 15 неустоими нюанса с висока пигментация и висококачествена структура, тази палитра е абсолютно бижу за всяка твоя семпла и екстравагантна визия.

Можеш да избираш между матов и блестящ финиш, но няма да ти се наложи да избираш между лесни за преливане и дълготрайни сенки за очи, защото, на който и цвят да се спреш, ще получиш и двете. 

Нуждаеш се от освежаване? В настроение си да бъдеш обгърната от нежен аромат на цветя? Грабни Makeup Obsession Peony Prime and Essence Spray.

С подхранващите си съставки той е един перфектен начин да подготвиш кожата си за грим, както и да поддържаш свежата си визия през целия ден. Благодарение на екстрактите от лайка и божур, спрея умело успокоява кожата на лицето, а заради съдържанието на хиалуронова киселина, успява и ефективно да я хидратира.

В случай че се чудиш, как да овладееш настроенията на кожата ти, сме ти подготвили и успокояващия и подхранващ Mood Soothing Skin Booster.  Този серум е абсолютен must-have за безупречната визия, който изпъква с вълнуващи съставки като кимчи, масло от семена на канабис сатива и екстракт от кора на магнолия.

Той не само ще ти помогне да се справиш с несъвършенствата, но и нежно и ефективно ще хидратира кожата ти, придавайки й мекота и еластичност. От теб се иска само да го използваш сутрин и вечер и да се наслаждаваш на страхотното му действие.

И тъй като никой бюти списък не е пълен без перфектния продукт за устни, в кутията ще намериш и страхотно матово червило.

Пълно покритие? Висока пигментация? Висококачествена структура? Да, да и отново - да! С Matte Lip - 111 Crush няма да ти липсва нищо. Лесно и приятно за нанасяне, то е едно истинско изкушение за почитателите на дълготрайните червила. Нежната му формула ще ти осигури кадифено усещане за комфорт и мекота, а практичният му цвят ще ти служи вярно във всяко модно и бюти начинание.

Последно, но в никакъв случай на последно място, за съвършен завършек на неотразимата ти визия, можеш да разчиташ на Glass Mirror Illuminator - Ultra Shine Highlighter. Неговата висока пигментация гарантира, че изкусителният блясък, постигнат чрез фини, отразяващи светлината частици, няма как да остане незабелязан. Нито пък ти.

Можеш да го използваш както върху лицето, така и върху тялото и да бъдеш неустоима, без значение дали имаш повод или не.

С неустоимите си дизайн и съдържание тази кутия моментално се превръща в перфектната изненада за любим човек. Единственият проблем е, че е трудно да устоиш на изкушението и да не се поглезиш с подарък “от мен за мен”.

Но и тогава ще те разберем. Все пак си Belle и го заслужаваш.

Поръчай твоята BelleBox x Revolution сега

Снимки: Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.