BelleBox с вълнуващо ново попълнение към месечните кутии

Hey, Belle! Почитателка ли си на изненадите?

Месец след месец абонаментните кутии на BelleBox печелят сърцата на все повече дами и се разпродават толкова бързо, че заслужават фиш за превишена скорост. Именно това е и причината не всички Belles да могат да стартират своя абонамент веднага.

Тъй като обаче, никоя дама не трябва да остава без месечна си доза грим, козметика и изненади, от февруари BelleBox приветства най-новото попълнение към вълнуващите си кутии - специалната Mystery Edition.

Днес ще си поговорим за това интересно ново издание и начините, по които то се отличава от абонаментните кутии.

BelleBox Mystery Edition е месечна кутия, благодарение на която всеки да може да се присъедини към голямото ни beauty семейство без да чака и то по изключително вълнуващ начин. Тя не е обвързана с абонамент, но пък ще те накара да поискаш да си поръчаш отново.

Перфектна е за дамите, които искат да поръчат кутия с грим и козметика еднократно или пък копнеят за допълнение към месечната им пратка, и най-вече за онези, които са в очакване абонаментът им да стартира, но са нетърпеливи да получат първата си изненада още този месец.

Дизайнът на всяко мистериозно издание е същият като на абонаментната кутия от съответния месец, а съдържанието - различно. В BelleBox Mystery Edition може да откриеш някои от най-атрактивните must-haves и едни от най-любимите продукти на Belles от изминалите месеци, сред които грим, грижа за лицето, косата и тялото.

Типично в стила на BelleBox, във всяка кутия има и писмо с полезна информация и beauty tips от нашия екип. Страхотно, нали?

За да се запознаеш с новото издание на BelleBox от още по-близо, ти предлагаме да разгледаме заедно трите основни разлики между абонаментите и мистериозните кутии. Започваме ли? 

Разлика 1 - Датата на изпращане

Докато абонаментните кутии на BelleBox се отправят към офисите на Спиди през първия понеделник от всеки месец, доставките на новите мистериозни издания стартират седмица по-късно.

Разлика 2 - Кутиите се поръчват месец за месец

След като се абонираш за нашите стандартни кутии, ние започваме да ти изпращаме по една от тях ежемесечно и спираме чак след като ти пожелаеш.

Тъй като обаче, BelleBox Mystery Edition не е обвързано с абонамент, а се поръчва месец за месец, досущ като лимитираните и луксозните ни издания, ако искаш да получиш дадена кутия, начинът да го направиш е като регистрираш поръчката си през нашия сайт.

Разлика 3 - Съдържанието

Както вече ти споделихме, мистериозната и абонаментната кутия за съответния месец си приличат по външен вид, но не и по съдържание. Докато продуктите в абонаментната кутия и нейният дизайн, всеки месец са изцяло нови и различни от всички предходни, идеята на BelleBox Mystery Edition е да ти предостави някои от най-любимите и най-интересните продукти от изминали кутии.

А за да постигнем елемента на изненада, преди да изпратим твоята Mystery Edition ще ти издадем само един от продуктите в sneek-peak, както и разбира се, дизайна на кутията и стойността на продуктите, които ще откриеш в нея.

 А ти поръча ли си вече?

Снимки: Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.