BelleBox с вълнуващо ново попълнение към месечните кутии

BelleBox с вълнуващо ново попълнение към месечните кутии

Hey, Belle! Почитателка ли си на изненадите?

Месец след месец абонаментните кутии на BelleBox печелят сърцата на все повече дами и се разпродават толкова бързо, че заслужават фиш за превишена скорост. Именно това е и причината не всички Belles да могат да стартират своя абонамент веднага.

Тъй като обаче, никоя дама не трябва да остава без месечна си доза грим, козметика и изненади, от февруари BelleBox приветства най-новото попълнение към вълнуващите си кутии - специалната Mystery Edition.

Днес ще си поговорим за това интересно ново издание и начините, по които то се отличава от абонаментните кутии.

BelleBox Mystery Edition е месечна кутия, благодарение на която всеки да може да се присъедини към голямото ни beauty семейство без да чака и то по изключително вълнуващ начин. Тя не е обвързана с абонамент, но пък ще те накара да поискаш да си поръчаш отново.

Перфектна е за дамите, които искат да поръчат кутия с грим и козметика еднократно или пък копнеят за допълнение към месечната им пратка, и най-вече за онези, които са в очакване абонаментът им да стартира, но са нетърпеливи да получат първата си изненада още този месец.

Дизайнът на всяко мистериозно издание е същият като на абонаментната кутия от съответния месец, а съдържанието - различно. В BelleBox Mystery Edition може да откриеш някои от най-атрактивните must-haves и едни от най-любимите продукти на Belles от изминалите месеци, сред които грим, грижа за лицето, косата и тялото.

Типично в стила на BelleBox, във всяка кутия има и писмо с полезна информация и beauty tips от нашия екип. Страхотно, нали?

За да се запознаеш с новото издание на BelleBox от още по-близо, ти предлагаме да разгледаме заедно трите основни разлики между абонаментите и мистериозните кутии. Започваме ли? 

Разлика 1 - Датата на изпращане

Докато абонаментните кутии на BelleBox се отправят към офисите на Спиди през първия понеделник от всеки месец, доставките на новите мистериозни издания стартират седмица по-късно.

Разлика 2 - Кутиите се поръчват месец за месец

След като се абонираш за нашите стандартни кутии, ние започваме да ти изпращаме по една от тях ежемесечно и спираме чак след като ти пожелаеш.

Тъй като обаче, BelleBox Mystery Edition не е обвързано с абонамент, а се поръчва месец за месец, досущ като лимитираните и луксозните ни издания, ако искаш да получиш дадена кутия, начинът да го направиш е като регистрираш поръчката си през нашия сайт.

Разлика 3 - Съдържанието

Както вече ти споделихме, мистериозната и абонаментната кутия за съответния месец си приличат по външен вид, но не и по съдържание. Докато продуктите в абонаментната кутия и нейният дизайн, всеки месец са изцяло нови и различни от всички предходни, идеята на BelleBox Mystery Edition е да ти предостави някои от най-любимите и най-интересните продукти от изминали кутии.

А за да постигнем елемента на изненада, преди да изпратим твоята Mystery Edition ще ти издадем само един от продуктите в sneek-peak, както и разбира се, дизайна на кутията и стойността на продуктите, които ще откриеш в нея.

 А ти поръча ли си вече?

Снимки: Instagram

Още

Нова година - нови изкушения за всички Belles

Нова година - нови изкушения за всички Belles

Ето какво получиха Belles през рождения месец на BelleBox

Ето какво получиха Belles през рождения месец на BelleBox

BelleBox със специално лимитирано издание за Свети Валентин

BelleBox със специално лимитирано издание за Свети Валентин

Коментари

Коментирай първа