BelleBox x Doctors Formula: Най-луксозното издание предлагано досега

Hey, Belle! А ти знаеш ли, че с най-женския месец от годината идва и най-луксозната колаборация на BelleBox досега?

Каквото и да правиш, спри и насочи цялото си внимание тук, защото е време да ти представим най-новото ни изкушение - BelleBox x Doctors Formula.

След като отбелязахме Свети Валентин с неустоима лимитирана кутия с гримове от Makeup Revolution London, сега предоставяме на Belles възможността да се погрижат за кожата си с луксозните продукти на друг английски бранд, а именно Doctors Formula.

Обгърната от красив принт, тази ексклузивна кутия крие четири cruelty-free продукта на стойност над 800лв., всеки от които - с хидратиращо и анти-ейдж действие и без парабени.

Освен че е ослепителна на външен вид, козметиката, която сме ти подбрали по случай женския месец, изпъква с уникални съставки и е абсолютен must-have за свежия, здравословен и младежки вид на кожата ти.

Искаш да научиш повече? Добре, няма да те държим под напрежение, а директно се впускаме в съдържанието на лимитираната BelleBox x Doctors Formula.

Без значение дали си на 20 или 60 години, важно е да си въоръжена с правилния анти ейдж продукт, който да ти помогне за увеличаването нивата на колаген. Именно затова, започваме днешния “unboxing” с не кой да е продукт, а със страхотния Original Time Reverse серум, който е тук, за да се заеме с тази важна задача. Със своето хидратиращо и анти ейдж действие, той ще те накара да се чувстваш сякаш времето е спряло. Леката му формула не само ще направи кожата на лицето, шията и деколтето ти по-гладка и стегната, но и ще подпомогне обновяването и възстановяването на клетките.

След като си поглезила кожата си с уникалния серум, идва ред на също толкова вълнуващия дневен анти-ейдж овлажнител. Той е тук, за да направи началото на всеки твой ден още по-страхотно, като хидратира, стегне, тонизира и подхрани кожата на лицето, шията и деколтето ти. С неговата копринено-мека, невероятно лека и лесна за абсорбиране текстура и мощния му микс от съставки, сред които разтворим колаген и аминокиселини от морски колаген, този продукт е най-приятният начин да се погрижиш за кожата си у дома и да си осигуриш здравословния блясък, който заслужаваш.

И тъй като грижата за кожата е важна дори докато спим, в лимитираната ни мартенска кутия те очаква и 8-часовата маска за дълбоко възстановяване. Този невероятен продукт ще те накара да повярваш в чудеса, защото досущ като чудо той превръща кожата от суха и уморена на вид, в подхранена, гладка и хидратирана. Съдържаща комплекс от колагенови съставки, нощната маска ще допринесе за по-сияйния ти младежки вид, като едновременно с това ще почисти порите ти и ще премахне мъртвите кожни клетки. Ако пък я използваш редовно върху лицето, шията и деколтето след вечерното нанасяне на серум, бъди готова и да кажеш „Здравей!“ на по-мека и гладка кожа и “Чао!” на фините линии и бръчки.

Нуждаеш се от практично тайно оръжие в случай на сухота, пъпки, раздразнение и възпаление? Последно, но в никакъв случай на последно място, ти представяме и ампулите HYDRATE ME.

Когато на кожата ти й трябва мигновена хидратация, този комплект моментално се превръща в твоя най-добър приятел. Малки, но изключително ефективни, ампулите ще ти осигурят мощна антиоксидантна защита и ще стимулират не само възстановяването на клетките, но и образуването на колаген и еластин. Действието им е сбъдната мечта за разкрасителната ти рутина, а съдържанието им - микс от страхотни съставки богати на омега-3, провитамин А и витамини A, B, B1, B2, C, D и K. Можеш да ги използваш веднъж дневно в продължение на една седмица върху чиста кожа и преди хидратиращата ти рутина и да разчиташ на безупречен краен резултат.

След като ти разказахме за съдържанието на тази ексклузивна лимитирана кутия, сигурно си мислиш, че няма начин вълнението ти да се покачи повече от това. Нека обаче ти споделим, че тези четири продукта, за които кожата ти ще ти благодари, могат да бъдат твои само за 65лв. Страхотно, нали?

Снимки: Инстаграм

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.