С любов към очната линия: 9 идеи за следващата ти супер-визия

Hey, Belle! В настроение ли си да разчупиш класиката и да изпъкнеш по един несравним начин?

Очната линия е един от онези продукти, без които не можем да живеем, или по-скоро можем, но със сигурност не искаме. Въпреки че първоначално ни се струва невъзможно да я нанесем еднакво и на двата клепача, веднъж щом свикнем с нея, осъзнаваме, че това е един абсолютен must-have.

Досущ като една добра приятелка, очната линия е насреща във всякакви ситуации - както когато поискаш деликатно да подчертаеш естествената красота на окото, така и когато си в настроение да се развихриш, превръщайки грима в изкуство.

Освен всичко останало, този must-have граничи и с магия - размахваш една малка пръчица и Voilà! - формата на окото напълно се променя, а заедно с нея и цялостната ти визия. 

Докато някои намираме за предизвикателство това, да си сложим очна линия без тя да прилича на влакче на ужасите, има хора със способности, които надминават всякакви очаквания.

Вдъхновени от страхотната Wing Woman Liquid Eyeliner от BelleBox ‘Януари', днес ще се докоснем именно до тези креативни таланти, за да си откраднем от тях идеи, с които да разчупим класиката .

Представяме ти няколко алтернативи на класическата очна линия, които да ти послужат за вдъхновение следващият път, когато решиш да експериментираш с нещо ново и нестандартно...

 

1. На пътешествие до 60-те

Тенденциите се менят по-бързо отколкото можем да си представим, а в повечето случаи най-нашумелият нов тренд е всъщност добра версия на нещо, което преди години е било също толкова голям хит.

Пример за този страхотен моден кръговрат е и гримът в стил 60-те. Той може и да е перфектен за някои, прекалено ексцентричен за други, но със сигурност ще ти помогне да изпъкнеш. 

 

2. Блясък и още блясък

Ако имаше само един единствен начин да се откроиш, то той би бил с красива доза блясък. И докато вече сме свикнали да виждаме сияещи елементи по дрехите, обувките и най-различни аксесоари, добавянето на блясък към очната линия гарантирано ще ти помогне не само да изненадаш околните, но и да се изявиш като beauty икона.

3. Бъди непрекъснато атрактивна с прекъсната очна линия

Иска ти се да има начин да разнообразиш визията си, който да е също толкова лесен, колкото и интересен? Добри новини! Има такъв и това е прекъснатата очна линия. 

А колко и какви празни пространства ще добавиш, дали ще заложиш на нещо сравнително семпло или пък изключително артистично - зависи изцяло от теб, твоето настроение и разбира се, креативността ти.

 

4. Бъди неустоима от всички ъгли

Веднъж усъвършенствала уменията си за рисуване на очна линия с перфектни 'криле', ще усетиш един приятен прилив на несравнима самоувереност. И за да продължиш да доказваш на себе си, че всъщност можеш да се научиш на всичко, което пожелаеш, ти предлагаме да изпробваш и издължена форма и от двете страни на окото.

Така не само ще пренесеш уменията си на следващото ниво, но и ще постигнеш визия с още по-голям УАУ ефект.

 

5. А защо не двойно вдъхновяваща с двойна очна линия?

Ако искаш да си двойно по-атрактивна, решението е само едно - двойна очна линия. Хубавото на този тип визия е, че дава пълна свобода на твоята креативност. Вместо да се ограничаваш до един единствен цвят или една единствена форма, можеш смело да се впуснеш във всякакви вълнуващи съчетания.

 

6. Колкото повече толкова повече

Ако двойната очна линия не е достатъчна, за да утоли жаждата ти за екстравагантност, винаги можеш да експериментираш и с тройна.

Макар да съществува неписан моден закон, който гласи, че по-малкото е повече, много от най-емблематичните визии от света на модата и красотата са базирани на идеята за изобилие и излъчват смела ексцентричност. Затова - дерзай! 

7. Бъди истински артист

Ако си в настроение за нещо наистина нестандартно, те подкрепяме да излезеш изцяло от зоната на комфорт или в този случай - от очертанията на окото.

Все пак нищо не излъчва артистичност, така както плаващата очна линия, а и в името на изкуството някои правила могат и дори трябва да бъдат нарушавани.

 

8.  Опитай нещо изцяло различно

За всички нас, които не владеем изкуството на съвършеното котешко око, има алтернатива и това е заоблената очна линия. Независимо дали ще заложиш на нещо дискретно или пък забележимо от километри, ако се спреш на овална форма, ще успееш да избягаш максимално далеч от класиката и едновременно с това - да се отличиш.

Звучи изкусително, нали?

9. Пусни бунтарката в теб на свобода

Ако пък си решена да разбиеш всички правила и да блеснеш по необикновен начин, ти предлагаме да заложиш на пълна екстравагантност.

В този случай, оставяме всички решения на теб, а на нас ни остава само да се въодушевяваме и вдъхновяваме от произведенията на изкуството, които си готова да сътвориш.

Снимки: Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.