Нова година - нови изкушения за всички Belles

Hey, Belle! Готова ли си да надникнем заедно в BelleBox 'Януари'?

Когато еднообразното ежедневие надделява над празничното настроение, а новогодишната еуфория постепенно започва да отшумява, BelleBox се впуска на мисия да задържи нивото на вълнение, представяйки на всички Belles първата кутия за 2021-ва

Ако през декември в съзнанието ни са звучали предимно коледни песни, то най-вълнуващия звук през януари е този от телефонния СМС, придружен от вълнуващото “Имате пратка в офис на Спиди”.

Радостта обаче става още по-голяма, когато в бонбонена обвивка пристигне януарската кутия от BelleBox - с уникален нов дизайн и съдържание, което събужда beauty кралицата в теб. 

В януарската кутия откриваме по нещо за всяка ситуация, като първото специално оръжие е уникалната cruelty-free очна линия Wing Woman от The Beauty Crop на стойност 30лв. Освен, че е обогатена с арганово масло и Женско биле (сладък корен), тя има и удобна писалка, с която лесно можеш да постигнеш както стилна класическа визия, така и достойно за холивудски червен килим “котешко око”.

Редом до очната линия застава и енергизиращият веган спрей-мист от Balance Me на стойност 25лв. Особено сега, когато загърбихме почивните дни и времето за качествен сън и разкрасителни процедури е все по-ограничено, това е абсолютният must-have за свежа визия, който може да се използва както за фиксиране на грима, така и за хидратиране и успокояване на лицето през целия ден.

С енергизиращия спрей-мист от @balancemeskincare Belles ще сияят като юлско слънце ☀️ 💦 Той ефективно инжектира...

Публикувахте от BelleBox в Петък, 15 януари 2021 г.

Благодарение на страхотната му формула и съдържанието на хиалуронова киселина и екстракти от нероли, лайка и ананас, този вълнуващ cruelty-free продукт умело прониква в дълбочина, успокоява, освежава и хидратира уморената кожа на лицето, позволявайки й да покаже своята естествена красота.

И докато сме на вълна хидратация, преминаваме към перлата в януарската кутия - луксозният серум за лице Rose Blossom Glow Facial Oil от Eclat Skin London на стойност 120лв., който изглежда така, както те кара да се чувстваш - прекрасно.

По две-три капки от този нежен микс от хиалуронова киселина, натурални масла и множество хидратиращи съставки сутрин и вечер и Voilà - кожата ти е по-мека и по-сияйна от всякога. А единственото също толкова приятно, колкото действието на продукта, е страхотният му аромат.

Ами косата? Спокойно! През януари Belles получават не един, а два интересни продукта, с които да поглезят косата си - спрей и маска.

Нелеката задача да предостави силна фиксация, блясък, обем и плътност без утежняване се пада на Self Love Hair Spray от Roze Avenue на стойност 24лв. Зад очарователната му опаковка се крие един 100% веган и cruelty-free спрей, подходящ за всички типове коса и за всички приключения, в които си готова да се впуснеш в името на перфектната прическа.

Междувременно, възможността да укрепи косата и да почисти скалпа в дълбочина предоставяме на черната детокс маска с антиоксидантен ефект от Brave New Hair. Освен че смело се изправя срещу градските замърсявания, тази страхотна маска успява и да нормализира секрецията на себум и да удължи периода между отделните измивания. 

А най-хубавото? Можеш да я използваш не само за косата и скалпа, но и за лицето и тялото си и да се насладиш на лек пилинг ефект.

Сега, когато знаеш, какво се крие в януарската кутия на BelleBox, нека официално започнем обратното броене до февруарското издание, а за още повече вълнение, ще ти издадем, че съвсем скоро те очакват още спиращи дъха изненади от BelleBox.

Снимки: BelleBox, Instagram

Назад към блога

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.